Testimonial: NY Consulting

NY Consulting

NY Consulting er et mindre konsulentfirma der tilbyder salg, social faglig bistand, samt organisatorisk udvikling.

NY Consulting har fokus på private virksomheder som har den kommunale verden som kunde, og hvor der er behov for optimering på salg, tilførelse af kommunal og socialfaglig viden, samt at få belyst hvor der organisatorisk er plads til forbedring.

 

Havde brug for at blive klogere på det offentlige marked

”Jeg er medlem af Institut for Business to Government, fordi at jeg i forbindelse med opstarten af mit firma, havde brug for et sted at være, hvor jeg kunne blive klogere på det offentlige marked”, siger Hanne Nyström, direktør i NY Consulting.

 

Det offentlige marked er svært at gennemskue

Hanne Nystrøm har arbejdet mange år i det offentlige – alligevel har hun haft rigtig god gavn af Institut for Business to Governments konsulentbistand.

”Hver gang at man tror at man har gennemskuet spillereglerne – så kan der dukke noget uventet op. Og her har Institut for Business to Government været en god sparringspartner”, siger Hanne Nyström.

 

Både store og små virksomheder kan drage nytte af medlemskab

”Om man er en lille virksomhed, stor virksomhed, om man er gammel i gårde, eller ny – så kan man drage rigtig stor nytte af et medlemskab hos Institut for Business to Governemnt”, siger Hanne Nyström.

 

Cookie politik // Kontakt: +45 70 70 23 50 // info@btgconsulting.dk
© B2G Consulting 2022, All rights reserved